Rensa rensa rensa

Idag har jag rensat. Tuvor av gräs som plöjts ned när åkern plöjdes upp – ett evighetsprojekt. Ja, roligare kan man ha men roligare blir det inte om det får växa. Bättre med förebyggande åtgärder tänker jag även om det är ett tungt jobb.

Grönsakslandet börjar nu så sakta ta form. Endast en djupbädd till ska grävas, potatis- och lökplätten i mitten harvad (men inte rensad..), börjat rensa vid hallonbuskarna, sparrisen planterad (blir ett eget inlägg om det), jordgubbarna flyttade… Men än ser det mest ut som en upplöjd åker. Istället för jord får ni bilder på våra vackra körsbärsblommor. Vita små vackra moln, särskilt med lönnarnas ljusgröna blad i bakgrunden!

DSC_0486 (800x577) DSC_0484 (800x592)

 

En reaktion på “Rensa rensa rensa

  1. Pingback: I trädgården – en kort återblick | Annies Enkla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *