Vaktlar

Sedan i höstas har vi haft några extra vaktar inneboende i en del av hönshuset, som vi fått av snälla vänner. Små söta och alldeles galna, vaktlarna alltså. Tyvärr rymde några, en flög t ex ut som en projektil när jag råkat ha dörren öppen ett kort slag.

vaktelfjadrar

Så små så att de med lätthet ryms i ena handen. Inte mycket kött med det sägs vara en delikatess, så ska bli spännande att smaka, för nu i veckan slaktade vi de. Nu när kylan och vintern kom så hade vi inte riktigt möjlighet att ha kvar dem. Men trevliga små djur är det, så det hade varit kul att kläcka fram några i vår äggkläckningsmaskin till våren. Kycklingar stora som humlor hade ju vart något, likaså vaktelägg så småningom.

Till påsk är påskfjädrarna fixade om inte annat, vackra fjädrar från glada djur som inte påverkat miljön negativt

vaktelfjadrar2

Tack hörrni för att ni fortfarande tittar in här då och då. Ska försöka hålla bloggen vid liv, med lite inlägg då och då. Troligen inte lika ofta som innan jag började jobba men ändå. På Instagram är jag lite mera aktiv, där har jag just nu en följetong om NoPoo där ni känner igen en del från bloggen men med lite nytt också. In och kika på @anniesenkla 

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *