Om Annie och Annies Enkla

DSC_0388 (800x607)

Hej och välkommen hit! Jag heter Annie Andersson och är 26 år och det är jag som driver Annies Enkla. Jag bor på en gård utanför Jönköping tillsammans med min man Tomas och vår dotter Elise.

Jag brinner för hållbar utveckling och genom mitt liv på landet och mina val vill jag inspirera till att leva med mer omsorg och respekt till miljön och människor. Att leva lite enklare. Både jag och min man har stort intresse för självhushållning och odling.

Följ med på vår resa mot en enklare och mer hållbar livsstil. En strävan vi har är att bli mer och mer självförsörjande. I nuläget har vi vårt grönsaksland och våra djur; höns, kaniner och bin som hjälper oss på traven. Små steg i taget med det är också framåt!

Annies Enkla ger också er som läsare inlägg om recept, nopoo, föräldraskap och en mer giftfri tillvaro med mera.

Jag har en utbildning i Globala studier, och gick programmet Internationellt Arbete på Högskolan i Jönköping.

Kontakta mig gärna!

2 reaktion på “Om Annie och Annies Enkla

  1. Hej Annie, jag läste i din blogg att ni använder tygblöjor och är nämligen så att vi skulle vilja ha någon som skriver en debattartikel där någon argumenterar varför den tycker att det är så bra. Tänkte därför höra med dig om du skulle vilja skriva en sådan på 2500-3000 tecken? Hälsningar Johanna Cardell, Metro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *