2012-03-12a, måndag

2012-03-12a, måndag

Idag är det pappas dag! Så vill lägga upp en lite hälsning och säga Grattis pappa på födelsedagen!! Hoppas att den blir/var riktigt bra och att de övriga i familjen skötte sig och sjöng för dig på morgonen (nu när inte jag är hemma och styr upp saker och ting ;) )

KRAMAR till dig pappa!

(ps. fick du mitt sms?)

2 Comments

  1. Mamma skriver:

    Hej! alltid spännande o se om ni har skrivit något, tråkigt att inte internet funkar alltid. men även det ger väl en viss träning i tålamod..jag förstår om du undrar ang födelsedagen, Vi kom på, eller rättare sagt jag kom på att dina syskon är mycket mer pigga o trevligare på en söndagkväll än på måndag morgon. så därför sjöng vi redan på kvällen “vad är det för en dag, är det en vanlig dag”… osv nej det var det inte! men han blev firad, med ungef sådana presenter han brukar få stjortor choklad m m. det gick hem även denna gång. den rätta dagen fick han en film o våfflor till kvällsmat, hoppas du inte blev för sugen nu. de första krokusarna blommar nu, snödropparna oxå Saknar dej förstås,hoppas att det känns meningsfullt med ert jobb, o vistelse där ni är. I helgen hade vi ju missionshelg med shalomgänget, riktigt bra o inspirerand, tror vi tar båten till sommaren istället! Nu lite mamma förmaningar: prata inte med okända män i bilar, ät o drick! smörj in er! Önskar er Allt gott, ta hand om varandra. Kramar fr mej o alla öviga……

    • Annie skriver:

      Okej, men det var ju bra att ni uppehåller familjetraditionerna!! :) Tack, ska jag tänka på!! Gör jag redan med, du vet ju att jag klarar ut det :) Kramar till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *