2012-03-12b, måndag

2012-03-12b, måndag

Idag har det gått långsamt. Ingen uppgift än på organisationen, pga av tidsbrist och mycket att göra för de anställda. Men har försökt spåna på uppsatsen som ska hinnas med att skrivas här med. Är lite inne på området ”urban agriculture” (jordbruk i stadsmiljö), får se hur det utvecklar sig. Ni alla får gärna komma med tips av alla dess slag på hur jag ro iland detta!

Fått löfte om att undervisa barn i engelska idag i alla fall, ska tydligen få schema på det nu i dagarna. Känns spännande och inte minst utmanande! Jag som sagt att jag aldrig ska bli lärare, och som alltid haft svårt för språk… Men någon mening måste det väl finnas med detta, om inte annat kommer mitt tålamod och min uthållighet prövas. Det kan jag behöva!

2 Comments

 1. Syster skriver:

  Hej! Hoppas det går bra med allting och att ni får lite uppgifter att göra!
  Här hemma har vi det bara bra, riktigt fint väder. Varit ute och cyklat första gången i år in till bottnaryd (fast från Elisabet då hehe) ;). Annars.. Ha det awesome i Africaaa!!
  (Förresten är det okej om jag lånar din skinn-jacka? vore mega-snällt! Nämligen för varmt för vinterjacka och jag har ingen vårjacka höh) :)
  Kram Elin :)

  • Annie skriver:

   Härligt att ni har det bra där hemma! Saknar den svenska våren lite faktiskt,,, Joa, det kan väl va ok! Bara du är rädd om den så ska det gå bra! ;) Ha det fint nu!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *