Haile resort

Haile resort

Ja, här sitter vi nu i en lyxig lobby till Haile Resort utanför Awassa utmed Lake Awassa. Härligt med snabbt, fungerande internet – till tonerna av Shana Twain. Kan nästan inte bli bättre. På bordet bredvid ligger boken “Boken om Stockholms maraton” ala 80-tal. Panoramafönstret visar hela sjön, en fin uteplats mm. Vilken kontrast mot inne i staden!

Vi tog oss hit i en liten minitaxi, gick fint ända tills vi skulle betala. Vi vet att det egentligen kostar max 5-7 birr. Men nu skulle han ha 20 birr av oss var… Men men. Vi fick lite billigare ändå, men skulle självklart stå på oss mer. Får bli nästa gång! :)

Här ser ni ett lite axplock från resan hit, och vyn vi har. En liten bonusbild på de hemskt stora pelikanerna (?) som finns vid sjön… Vet inte hur jag lägger upp bilderna, blir olika varje gång. men om ni vill se dem större kan ni klicka på dem! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *