Blandade bilder

Blandade bilder

Jao, såhär får det bli! De första är från helgen, sen lite pappersarbete på kontoret å sist kaffe! Ni får läsa inläggen å klura ut vilka bilder som hör till vad, lite ska ni ju få kämpa för i alla fall ;)

3 Comments

 1. Mamma skriver:

  Hej, o tack för en underhållande lässtund!!! Det finns ju tillfällen man skulle velat vara på plats och få uppleva tex när Annie sitter med kniven, stampar med foten och skrämmer apor!!! Tänk att du måste åka till Etiopien för att fatta att kaffe är gott!!! Jag ska försöka ge goda råd när det gäller er odling, ett är ju att inte så för tätt o för djupt, men det är ju lite sent att berätta… nästa steg blir kanske gallring o luckring, (använd en liten kratta, mellan raderna) det håller fukten, låter konstigt men så säger de lärda.. återkommer om du behöver fler råd…Här hemma, en go dag med sol o 10 gr! ska nog ta en sväng nu i trädgård med räffsan, ängen du vet, ska fixas innan vitsipporna kommer upp, förresten har jag sett första blåsipporna o tussilago idag! Härligt,våren är på G!! Ta väl hand om er, många kramar!!!

 2. Helena skriver:

  Hallå du!
  Ännu en vårhälsning från Sverige!:)
  Såg första fjärilen idag och tranorna
  vandrade förbi häromdagen. Skulle visst bli fint här i helgen, fast då åker jag och Peter till Örebro och hälsar på vänner. :)
  Kul att läsa om dina äventyr och se dina bilder!
  Att du skulle säga gott om kaffe trodde jag inte, ha ha.
  Lycka till med ert arbete i fortsättningen och hoppas aporna håller sig borta!

  Stor kram från Fribergs

  • Annie skriver:

   Hej! Kul att läsa om hur ni har det hemma i Sverige! Hoppas det var trevligt å bra i Örebro! Nej, det trodde verkligen inte jag heller, slutar visst aldrig förvåna mig själv och andra ;) Kramar till er med, från ett varmt Awassa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *