2012-03-23

2012-03-23

Selam!

Hoppas att ni alla som läser bloggen mår bra, och att allt är som det ska! Själv mår jag bra, så när som på lite trött å svettig. Denna vecka har verkligen gått fort! Märker att när man har saker att göra så springer tiden iväg, precis som i Sverige. Som ni vet har vi undervisat lite på ABE-skolan, i tisdags och torsdags. Det känns trots allt ganska bra, kanske kan lära dem något i alla fall!

I onsdags var vi på pre-school (förskolan). Där hade de inte riktigt förstått att vi skulle komma och undervisa, så vi satt med under två lektioner och kollade på hur de gjorde istället. Alla barn är så söta! Det roligaste var när vi hade rast! Alla slogs om att hålla våra händer, och de vägrade släppa taget. Ett barn tyckte att mina armbågar var väldigt roliga, tydligen har jag mer skinn där än de har, haha! Likaså var små födelsemärken eller pigmentfläckar väldigt kul att peta på, sådana syns ju inte riktigt på dem, haha…

Idag, fredag var vi på kontoret på förmiddagen. Där satt vi med våra uppsatser och knåpade lite , tydligen ska vi få sitta med det på fredagarna framöver (här ovan ser ni lite bilder på hur det ser ut på kontoret, utanför och innuti). Skönt att ha det inbokat i schemat! Ikväll blir det äntligen ett kyrkobesök! Ska verkligen bli spännande. Först var det tänkt att vi skulle vara med på ett tonårsmöte, men eftersom det var bönevecka nu under fastan så ska vi på bön ikväll. Pastorns dotter, Mesala, ska möta upp oss vid kyrkan. Tydligen börjar bönemötet redan vid 17, och håller på till 20, men hon sa att vi kunde komma senare. Så vi ska dit vid 18.30 istället. Känns lite mer överkomligt tidsmässigt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *