Hiwot Berhane Church

Hiwot Berhane Church

Yepp, så kom vi dit, ett äkta afrikansk pingstmöte! Mesala mötte oss utanför kyrkan och så äntligen fick vi testa på det där med kindpussar J Verkligen en härlig och genomtrevlig tjej! När vi kom dit så hade det varit bön ett tag, och det var inte alls mycket folk i lokalen. Men helt plötsligt när vi tittade bak (satt längst fram med Mesala) så var kyrkan full! Helt klart flera hundra personer, men så svårt att uppskatta hur många egentligen, var nog kanske snarare tusentals. Sen förklarade hon att det nu skulle vara sång, bön och predikan. Helt plötsligt sa hon till oss att ställa oss upp, och så blev vi välkomnade med en applåd! Vi hade fått info om att det skulle ta slut vid kl 20, men tror den var upp emot kvart i nio. Det var verkligen en speciell upplevelse: starkt ljud, träsmak i baken, hängivna och härliga människor, syntmusik, många hallelujan och sånger som aldrig (nästan i alla fall) tog slut. Häftigt var det i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *