2012-03-26

2012-03-26

Igår var vi på Haile igen, dock låg deras server nere, så inget internet där heller. Typiskt! Men vi satt och tog det lugnt ute i solen istället, inte helt fel! Vid lunchen såg vi apor i trädet som skuggar uteplatsen på Haile. Ajdå. Men de var inte alls lite ettriga och påstridiga som de på Lewi Resort – som tur var! Men jag hade ändå min kniv i högsta hugg, men endast i självförsvar…

Idag var jag själv på kontoret, Jennifer var hemma och vilade bort sin förkylning. Jag sitter och klurar på uppsatsen igen. Börjar bli segt eftersom jag inte får så mycket respons från handledaren. Men finns säkert förklarliga skäl till det med. Hoppas jag.

Nu sitter jag på Lewi Hotel nere vid Piazza, alltså – Internet Halleluja! Förra gången vi var här funkade inte internet alls för oss, men nu funkar det finfint! Så nu sitter jag och gör lite ”research” inför uppsatsen, eftersom vi inte har något internet på kontoret. Helt ok här ändå måste jag säga. Mango- och avokadojuicerna sitter aldrig fel!

 

2 Comments

  1. Bengt Friberg skriver:

    Hej Annie. Livet i Etiopien verkar skilja sig en hel del mot hemma i Sverige. Vi blev lite oroliga när vi läste om apor och knivar mm. Men du verkar ha det mesta under kontroll. Mötet som skildrades påminner lite om “gamla” tiders tältmöten. Om du inte riktigt förstår så skall vi förklara när du kommer hem. Ha nu en rolig och intressant tid därborta. Hoppas nu att el o dusch fungerar bättre. Och LYCKA TILL MED KAFFEDRICKANDET. Vi hörs. Eva o Bengt.

    • Annie skriver:

      Hej! Kul att hör från er! :) Hoppas ni har det bra där hemma också. Ja, jag har det mesta under kontoll tror jag i alla fall! (Förutom magen just nu, och den där uppsatsen som ska skrivas). Haha.. Ja, -vi får se hur det går med kaffedrickandet. Just nu går det inte så bra, vet inte vad som tog åt mig att jag tyckte det var gott. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *