2012-03-30

2012-03-30

Jahapp, då har man testat på att inte må helt hundra här i Etiopien med. Är inte jättedålig, men kunde mått bättre… Både jag och Jennifer missar pre-school och ABE-school tisdag – torsdag tråkigt! En sak som är säker är att det kommer gå över i alla fall. Bara att vila och ta det lugnt, undvika solen, dricka resorb, äta banan och papaya. Idag har jag även fått i mig lite ris och fisk. Alltså, doften av mat – underbart!! (efter att inte ha ätit vanlig mat sedan i måndags) Så det känns ganska bra nu. Jobbigt bara att tiden bara går så fort, vill ju hinna med massa, inte bara va halvbra i kroppen.

Det här med uppsatsen stirrar upp mig också. Känns inte kul alls. Jag vill ha feedback. NU! Men ska försöka ta mig samman, andas lugnt och jobba på ändå. Men är inte motiverad.

Förresten. I förrgår morse tappade jag min (okej då, Tomas) mp3 bakom sängen. För att kunna få upp den behövde jag lyfta på madrassen. Skulle jag inte gjort. Där, under madrassen, precis i läge med min huvudkudde, satt en kackerlacka. Bara han inte bor där permanent… Behöver jag säga att mp3:n ligger kvar under sängen? Jaja, ska försöka va lite macho i kväll och lyfta på madrassen igen. (gjorde det igår, kackerlackan bor nog där, var kvar på exakt samma ställe) Men var är killarna när man behöver dem som bäst?

Och det här med vatten. Inte haft vatten sedan i gårkväll. Samtidigt som de hela dagen kommit med x-antal tunnor och fyllt på deras vattenreservoar. Hm. Fattar inte hur det funkar! Varför har vi fortfarande inget vatten?

Nu känner jag att min attityd är lite si sådär. Sorry. Antar att den där lilla svackan har kommit nu. Känns ändå ok trots allt. Kunde varit värre. Tänker på er där hemma! Vore kul om ni skrev något litet meddelande i kommentarerna om hur ni har det, uppskattas mycket! Kramar!

4 Comments

 1. Syster skriver:

  Hej! Vad läskigt med kackerlacka!! Hoppas du har de bra annars.
  Mamma är ju som sagt inte hemma nu så David Pappa och jag får ta hand om hushållet, hehe. David är dock sjuk, förkyld och typ jätte trött. Annars är det väl bra här!
  Kramisar, Elin

  • Annie skriver:

   Ja, men kunde varit värre ;) Den är ganska liten. Ja, jag kom på det, skickade sms till henne, men onödigt då. Hoppas ni klarar det bra där hemma, hoppas alla växter lever över till exempel. Segt att han är sjuk, hoppas han blir frisk snart! Kul att du skriver :) Saknar er! Kramar

 2. Flingan skriver:

  min mp3 spelare, vaktas av en kakerlacka, känns tryggt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *