En tisdag

En tisdag

Hejsan alla vänner och de jag känner! :)

Vi mår mycket bättre, men inte perfekt. Men ska verkligen inte klaga! Idag undervisade vi engelska på förmiddagen, med läraren Aster – ursöt kort och snäll tjej! Kallt var det också – runt 20 grader… Krävdes långtröja på väg till skolan. Regnat och åskat ordentligt nu två kvällar/nätter i rad. Skönt med rensad luft, men kallt som sagt. Det gick ganska bra med undervisningen idag, de gjorde lite övningsuppgifter mm.

Snart tillbaks till kontoret, efter att lunchen är över. Slänger in lite random bilder som jag förminskat sedan innan. Har lite från helgen och mötet, men hinner nog inte lägga in dem nu. Jaja, får bli en annan gång! :)

En bild på Moskén i bakgrunden. Framför den ser ni fotbollsplanen som vi passerar när vi ska till skolorna.

Ha de fint nu, får se är här uppdateras härnäst. Kramar till er alla!

4 Comments

 1. Ulrika Karlsson skriver:

  Hej Annie!
  Följer er resa med spänning. Skönt att ni mår bättre nu igen!
  Det är aldrig roligt att må dåligt och speciellt inte när man är borta. Vilket datum kommer ni hem till Sverige?
  Jag, Gösta o Marianne vill bara sända en liten påhälsning.
  Ska bli intressant att höra hur ni firat påsken?
  Allt är som vanligt hos oss, förutom att jag är på sjukhuset sedan i tisdags.
  Önskar er allt gott resten av resan och Guds beskydd.
  Kramar, Ulle.

  • Annie skriver:

   Hej Ulle! Kul att höra att du läser här då och då! Vi kommer hem söndagen den 13 maj, så nu har snart halva tiden gått! Inte klokt vad tiden går.. Ja, vi får se hur påsken blir, troligen kommer vi fira så smått här, rapport om det kommer! :) Krya på dig, hoppas du mår bra snart!! Hälsa Marianne och Gösta så mycket med! Kramar och Glad Påsk

 2. Annika skriver:

  Roligt att läsa om din resa, jag måste erkänna att jag är liiiiite avundsjuk! Hoppas ni får en bra påsk, hälsa till Maria om du träffar henne (säg att jag är Gunnels syster så vet hon vem jag är) kramar från Annika i Olsbo

  • Annie skriver:

   Hej! Kul att du läser! :) Tack, ska vi ha, ska träffa Maria med familj i helgen troligen, så det ska jag göra då! Ha det så bra, kramkram och glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *