Lite blandade bilder

Lite blandade bilder

[slideshow]

Här kommer ett gäng bilder! Två från gudstjänsten förra söndagen, några söta barn på väg hem från skolan, en fin blomma mm. Ni får fråga om ni undrar något!

Förresten, ni vet väl att jag svarar på alla era kommentarer? De står under era kommentarer här i bloggen, så ni inte missar dem!

Ha en underbar påskhelg nu! jag ska fira två veckor i rad :) Kramar till er alla!

4 Comments

 1. Mamma skriver:

  Hej, härligt att höra att ni har det bra, att ni har fått regn, säkert många som bett om det. Gott för eran odling oxå antar jag. Va roligt med alla härliga vänner ni träffat från olika länder, Du måste klappa alla åsnor från mej, du vet vilken förkärlek jag har till dem. Givetvis krama alla söta barn oxå! Jag har kommit hem från min lilla tripp i Turkiet, har oxå träffat helt underbara vänner, har fått damma av min gamla skolengelska, haha, riktigt roligt! Hos oss var det ett enda surr av engelska, turkiska, ibland arabiska o svenska förstås, man blev nästan lite trött i huvudet.. Vi har bl a gått i Paulus fotspår, varit i Tarsus. Vi firade nattvard långt upp bland stenigt bergsområde med en otrolig utsikt, bland får o gethjordar med sina herdar, en upplevelse man bär med sig. En dag var vi i Kapadokien, (googla på det) ett stort område där de första kristna gömde sig när förföljelsen bröt ut. Mycket finns att berätta! I dag har vi firat att Jesus uppstod, En fantastisk uppståndelsekör sjöng om detta, Ylva predikade, och härliga barn som sjöng o dansade och som till sist delade ut påskliljor. Ett gott svenskt kaffe, med påskbakelse avslutade det hela. Hoppas ni får det riktigt bra framöver, ta hand om varann!! Tack för alla roliga o intressanta blogginlägg med bilder därtill! Många kramar från mej och alla andra i min omgivning!!

  • Annie skriver:

   Åh, roligt att höra från dig! Låter som ni hade det fantastiskt! Längtar efter att få se bilder från resan… Ja, ska försöka klappa en liten åsna, finns överralt. Även kor och får finns på vägarna utanför vårt hus där vi bor.
   Kramar till er alla! Hälsa alla

 2. Maria Enell skriver:

  Hej Annie! Det är kul att få läsa vad ni hittar på och att se bilder på hur ni har det :-)
  Hoppas att ni får en bra andra påsk! Jag kan ju ta och passa på fira en extra påsk också – för jag jobbade hela påskhelgen, så jag får säga att jag firar etiopisk/ortodox påsk :-)
  Kram Maria

  • Annie skriver:

   Hej! Vad roligt att höra att du tittar in här lite då å då :) Ja, vi hoppas på att denna påsken blir bra också! Jaha – men då får du verkligen göra det! Hoppas din andra påsk också blir bra! Kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *