Påskafton

Påskafton

Dagen började med ett besök på Haile, lite skypeande och softande. Skön start på dagen! Satt ute och läste lite vid sjön också, boken ”Joni”. Det är ingen underdrift att alla som läst den tycker den är bra och rekommenderar den! Jag säger som alla andra – läs den! Efter lite lunch åkte vi tillbaks mot stan, och hoppade av på huvudgatan, ”Piassa”. Där hade vi shopping i sikte, tidigare har vi inte tagit oss tid till det nämnvärt, men nu så! Hittade sjalar, en billig (!) långklänning, en väska mm… Kul!

Sen tog vi det lite lugnt hemma, och gjorde oss i ordning inför lite påskfirande hemma hos Maria med familj. Vid halv sju-tiden åkte vi med badjadj (minitaxi) till dem, dock hade strömmen gått, så vi hittade knappt fram. Med efter lite blinkande med ficklampor fann vi vägen in till huset! Där var ytterligare en svensk familj på besök, och vi hade riktigt trevligt! När väl strömmen kommit tillbaks väntade lite mat – potatisgratäng, ägg, köttbullar mm. Gott med ”svensk” mat – men inte minst gott med hemmagjord passionsfruktsjuice! Synd att det är så dyrt med passionsfrukt hemma i Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *