Tiden bara går och går…

Tiden bara går och går…

Ja, så känns det ungefär! Vad har vi egentligen hunnit med, vad vill vi hinna med innan vi åker hem och … Hjälp vad tiden går! Är hälften av tiden gått känns det

De senaste dagarna har jag klarat ut på egen hand, Jennifer har varit hemma med lite sjukdom i kroppen, så har fått gå ändå. Var väldigt skeptisk till om jag skulle klara ut att hålla i lektioner helt själv – men har gått över förväntan faktiskt. Man klarar nog mer än vad man tror antar jag. Under tisdagen och torsdagen har jag även hunnit med fem intervjuer för uppsatsen. Det gäller att passa på när man får tillfälle helt enkelt. Så med andra ord har det varit väldigt intensiva, produktiva och intressanta dagar!

I och med att den etiopiska påsken är nu till helgen har vi planerat in en resa med de övriga från klassen till Bale nationalpark, ska verkligen bli kul! Åker nu på fredag, så en rapport kommer med all säkerhet dyka upp efteråt någon gång. Ha det fint alla där hemma i Sverige – njut av den svenska våren för mig också!

1 Comment

  1. Mamma skriver:

    Hej jo tiden går,… men jag trodde inte att den rusade i Afrika! Ha en riktigt trevlig o bra resa, (ska inte önska spännande, det kan den bli ändå!) Hoppas Jennifer kryar på sig, o att ni får känna er pigga o friska! Du vet att vi tänker på er.Många kramar o kindpussar från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *