Regn!

Regn!

Idag (onsdag) regnade det. MYCKET! Det brukar regna på kvällen/natten, så i störs inte så mycket av det. Men idag, hjälpes… Det bara öste ned. Vi skulle iväg till kontoret tidigare, vid ca 8 tiden, för att det var inplanerat ett möte med CBOs (Community Based Organizations) vi den tiden. Ja, så i kände att vi behövde komma iväg, trots regnet. Under några minuter lättade regnet lite, då passade i på att springa ut. Men, som sagt varade det bara en kort stund. Sen vräkte det ner över oss.

i var ganska blöta när vi kom fram till kontoret. Men vi torkade ju så småningom under dagen (förutom våra skor). Det var en bra dag i alla fall, intressant att vara med på mötena om och med CBOs, och att umgås med Hulu, vår tolk/kollega. Han är så rolig! Han skrev ned ”översättningen” åt oss istället för att störa med att prata med oss. Och ibland skrev han så roliga kommentarer, så som ”Han jämte mig sover à”, ”Nu berättar de bara om livshistorier, igen!”, ”NU börjar de prata om tänkta ämnet igen.”. Det var svårt att hålla sig för skratt, haha…

Här ser ni en nyduschad Annie (som ogjort när man sen går ut i ösregnet), väldigt många linslusar, och CBO-mötet (med “Happy hour” som Hulu kallade fika-tajmen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *