Undringar

Undringar

När vi kommer komma tillbaks till Sverige kommer vi undra en rad olika saker vi troligen kommer se och uppleva i vårt kalla hemland. Till exempel varför alla går så lättklädda, varför majoriteten är så bleka och vita (var är alla “normala” människor?), varför ingen stirrar på oss på gatan, varför inte så många killar håller varandras händer, varför ingen skriker ”You, you, YOU!!”, ”Ferenjiiiii” (utlänning), “One birr, please” eller ”Where are you GO??!” efter oss och varför man hälsar så tråkigt på varnadra utan att inkludera axel-mot-axel i handslaget. Ja, så tror jag att vi kommer undra. Så ni är beredda på det!

1 Comment

  1. Karin Ingeborg skriver:

    :) fick mig att minnas när jag var där och en manlig etiopier plötsligt lägger sin hand i en av de västerländska killarnas hand (en kille i mitt team) medan vi var ute och promenerade… the awkward situation som uppstod alltså.. ha,ha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *