Nystart!

Nystart!

Ja, nu är jag tillbaks! Efter att bloggen legat nere (eftersom den var mest tänkt till Etiopienresan som gjordes våren 2012), har den nu återupptagits. Tanken med bloggen är lite flytande just nu, men min ambition är att den ska ta fast form snart och uppdateras regelbundet!

Som ni ser finns etiopienresan kvar i arkivet, men nu kommer det bland annat fokuseras på miljöfrågor, livet hos oss och inspiration till att leva ett mer hållbart liv. Hoppas att ni är på att följa mig igen, och till er som är nya – särskilt välkomna hit!

e3260ce326cc3cf1d78486d382d0542b

Bildkälla

 

2 Comments

  1. Julia L skriver:

    Hej Annie! Vad kul att du har startat upp bloggen igen! Jag ser fram emot att följa dig här. Många hälsningar! / Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *