Ett litet frö

Ett litet frö

Nja, ett frö blir det inte riktigt hos oss i år, det blir några fler… Tomas har nämligen beställt cirka 20 olika sorters fröer, ett axplock är till exempel: gurka, vitkål, foderbeta, bocktörne (gojibär), anis, morot, pumpa, mangold, grönkål, bondböna, squash och gula lupiner (till gröngödsling). Sen köpte vi även 10 st för priset av 5 fröpåsar på Granngården. Ska bli spännande hur mycket av det som kommer i jorden i år och hur stor skörden blir! Ska försöka uppdatera er i detta.

Snart ska vi börja förodla inne på fönsterbrädan, sen vill man ju bara att våren ska komma så snabbt som möjligt! Ska bli roligt att odla riktigt ordentligt detta år, förra året blev det ju bara potatis och lök. Dock kommer det bli ett oändligt rensande, eftersom det nya landet var en betesåker i höstas… Smällar man får ta – skörden blir ju lönen för mödan.

DSC_0212 (800x536)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *