Sovrumsdetaljer

Sovrumsdetaljer

När vi flyttade till huset hade sovrummet en djupt rödlila nyans med en sametssvart fondvägg. Om jag säger såhär: det har vi inte nu längre.

DSC_0408 (600x800)

DSC_0404 (800x572)

DSC_0419 (800x535)

Det börjar falla på plats nu i sovrummet, en garderob till skulle behövas, och en gardinstång – sen så! Men det finns många detaljer som jag tycker så mycket om just i vårt numer ljusa och rogivande sovrum. Den söta tavlan till exempel, hittade jag i farmor och farfars hus, ingen ville ha den, förutom jag… Flickan liknar mig lite när jag var liten, så kändes bra att förbarma sig över den.  Sänggaveln/dörren hittade jag och Tomas på hans föräldrars garagevind – exakt rätt mått. Flyt! Nattduksborden, eller sockerlådorna, är vän- och blocketfyndade. Och den vackra stumpastaken fick jag köpa för 7 kr på en loppis, inklusive gult, fult, ljus – även det ett riktigt fynd!

Detaljer med minnen i, det gillar jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *