Hållbart

Hållbart

Hittade via Hildas hem en filmsnutt som jag tilltalades och inspirerades av. Det är så långt ifrån den melodifestivalyra som nu råder i Malmö och Sverige, med pampigt ljud och ljus, där man inte hör vad man tänker.

Jag tror att många kan både avskräckas och fascineras av det enkla, rena och avskalade livet. Det gör jag i alla fall. Tänk om jag blir tråkig, grå och ensam? Det kan vara sånt som gnager. Men jag tror att det blir vad man gör det till. Det finns så otroligt mycket färg, smak och växtkraft i naturen. Liksom inspiration och kreativitet inom oss. Det är egentligen bara vi som sätter gränserna. Jag är övertygad om att vi alla kan leva ett mer hållbart liv!

[vimeo 84597693 w=500 h=281]

 

(Ikväll ska jag se på melodifestivalen. Japp!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *