Länkkärlek

Länkkärlek

Här kommer fyra bloggar som jag följer och tycker är lite extra bra. Deras gemensamma nämnare är bland annat NoPoo, så passa på och läs om du vill veta mer om naturlig och ekologisk hud- och hårvård!

Till att börja med har vi Julias blogg, June’s Abstracts, som skriver väldigt bra om balsammetoden och NoPoo. Förutom bra inlägg om det så är hon riktigt vass på sminkningar också. Läs gärna “viktiga inlägg” som finns i sidomenyn!

jan15_1_52d68e3dddf2b36ba0cc67c1Bild från June’s Abstracs.

Ekodeko drivs av en “gammal” klasskompis till mig, Viktoria. Hon skriver om secondhandshopping, återbruk, pyssel, närproducerat, NoPoo och massa annat bra. In och kika!

ull-701x1024 Bild från Ekodeko.

Den tredje bloggen jag vill tipsa om är Tildas trix- och ekofix, som Matilda skriver. Om man är sugen på att göra sina egna hud- och hårprodukter är hennes blogg kanon eftersom det går att hitta bra och enkla recept där!

nopoosnack1Bild från Trixochekofix.

Evelinas Ekologiska hittade jag för bara några veckor sedan, men den kommer jag garanterat fortsätta följa. Hon bjuder på inspirerande bilder på och texter om juicer, glutenfria bakverk, ekologisk hud- och hårvård och mycket mera.

nyponshotBild från Evelinas Ekologiska.

2 Comments

  1. Matilda skriver:

    Råkade hamna här av en slump och vips så får jag nya bloggtips – tack! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *