Under trappen

Under trappen

Idag är det snöblask i luften, grått och tråkigt, och jag har ledig dag. Jag har passat på att göra en sats med ny deo, efter att ha varit utan giftfri deo alldeles för länge! Lägger upp ett inlägg senare på ett recept, så också ni kan göra er en bra, naturlig och fungerande deo! Något mer som var längesen jag gjorde var att röra tvättkorgen, så nu är maskinen laddad för andra gången idag. Så skönt att jobba undan lite såna saker…

DSC_0096 (800x586)

Nu sitter jag under trappen med datorn. Det har varit ett sådant ställe som varit oprioriterat sen vi flyttade in i huset. Det stod redan ett skrivbord där som snabbt blev belamrat av saker, både på och jämte. Men i lördags hade vi vänner på besök på kvällen, så på dagen fick vi ett ryck som man kan få ibland. Det är bra både relations- och städmässigt med vänner, vi fick undanröjt all bråte! Om vi ska vara ärliga förflyttades mest bråten till ett av våra många förråd, men lite mer sorterat förhoppningsvis. I alla fall, här kommer resultatet av trappskrymslet. Jag och Tomas tycker mycket om hur det blev, där vi nu får plats med ett minikontor. Vi har redan ett skrivbord på övervåningen, men räkningarna brukar inte komma så långt innan de glöms bort, samt att mina pysselgrejer brukar ligga framme och kamouflera räkningarna bland allt papper där uppe…

DSC_0091 (800x560)

Skrivbordet stod där som sagt när vi flyttade in, stolen fanns på utedasset, den lilla hyllan hittade vi hos Tomas föräldrar, lampan är min gamla, anslagstavlan hade Tomas sen innan och hyllan till höger har vi fått av en bekant. Ytterligare en viktig detalj är knänypan för räkningarna, som vi fick i julklapp av en ordningsam syster :) Typiskt bra att kunna ta vad man har och plocka ihop det till ett nytt litet utrymme att vistas på.

Under ett trappsteg finns det en lapp kvar sedan pappas mostrar bodde i huset. Den får va kvar tycker jag, även om numren kanske inte är så uppdaterade.

DSC_0097 (651x800)

2 Comments

  1. David skriver:

    Vad mysigt det blev :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *