Ansiktsskrubb med mandel

Ansiktsskrubb med mandel

Jag vet inte vad ni har pysslat med idag, men jag har både hunnit med att åka hem till mamma och syster för fika och prat, snabbhandla på Tempo för att sedan spontanbjuda vänner på lite hockeylunch och fika. Men innan allt detta gjorde jag denna ansiktsskrubb jag tänkt tipsa om nu. Det är supersmidigt och huden blir len och fin.

Gör såhär:
Mal några mandlar (2-3 räcker nog) i en mandelkvarn, eller mixer. Tillsätt en liten tesked honung och lika mycket aloe vera. Häll på en skvätt avokadoolja, dock inte för mycket, men tills röran blir slät men inte rinnig. Sen är det bara att hoppa in i duschen och kleta på ansiktet. Låt den vara på och massera ansiktet lite lätt. Sen är det bara att skölja av. Det går ju bra att vara utanför duschen med, men då blir det troligen lite kletigare. Efteråt är det skönt att smörja in ansiktet med en olja, t ex mandel eller jojoba.

DSC_0322

DSC_0328

3 Comments

  1. matilda skriver:

    har du tips på miljövänligt/ekologiskt smink?

  2. […] ni ha ett annat tips på en fin skrubb så kolla in Annie’s med mandel eller Tildas på kaffesump. Tillsammans hade vi kunnat göra en härlig kaka […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *