The story of cosmetics

Tänkte visa ett filmklipp som jag såg i början av min resa mot ett giftfritt badrum. Den ger en bra överblick för varför det är en bra idé att se över innehållsförteckningarna och hela karusellen som skönhetsindustrin innebär:

Sen, om ni är taggade för att skrämmas upp rejält och få mer än en tankeställare; se “Underkastelsen”! Det är en dokumentär som även den finns på Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=zTMRi0ElqTk

Den handlar mer allmänt om kemikalierna i vår omgivning, inom oss och det som ärvs till våra barn. Jobbig att se, men otroligt viktig! Lite tips en måndagskväll som denna, kanske inte för att munta upp, men för att inspirera och peppa till ett mer giftfritt liv.

Uppdatering: HÄR kan ni se andra delen av Underkastelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *