Välkommen hit!

Välkommen hit!

Hej och välkommen till en nygammal blogg! Nytt namn, men så fick de gamla inläggen följa med såklart. Hoppas att ni kommer trivas här!

Annies Enkla vill som innan ge inspiration till en mer hållbar livsstil, och ge glimtar från min vardag. Ett enklare liv behöver inte vara lätt, kanske snarare svårare, och mer komplicerat… Särskilt i en värld där tempot är högt och strävan efter mer och mycket endast är godtagbart. Ett enklare liv kan handla om att ha rätt fokus, prioritera rätt saker och tro på att sina val påverkar både sig själv, omgivningen och världen. Små små val i livet kan ge stor betydelse för väldigt många.

En enkel blogg av Annie, helt enkelt.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *