En vårig dag

En vårig dag

Ja, kanske är den här, våren. Jag har inte riktigt hoppats på det innan, men idag… Solen värmde! Trots att det utan tvekan kan komma mer snö, så varför inte njuta när den är väck just nu? Efter jobbet (som just nu innebär att laga mat till 50 barn och vuxna!) så tog jag och Tomas en sväng ut på gården för att kolla in den i solsken. Längesedan dess, men äntligen letade sig trötta men ack så intensiva solstrålar sig ner till oss.

Utanför köksfönstret växer en tuva med någon sorts dubbla snödroppar, så näpna och fina små ballerinakjolar! En av topp tre vackraste vårblommor, helt klart!

DSC_0398 (666x800)

Efter att ha kollat in blommorna gick vi till landet, drömde om sommaren, och konstaterade att det kommer bli mycket jobba och framförallt mycket ogräsrensande. Men, taggade är vi för en nystart, ett eget land tillsammans med massa möjligheter.

DSC_0400 (800x536)

Sen gick vi till skjulet som skymtar i bakgrunden rakt över åkern satte oss utmed väggen i lä och njöt av solen. Den bästa första vårdagen.

DSC_0405 (800x581)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *