Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Nu när bloggen flyttat till anniesenkla.se så ska ni ju såklart följa den via bloglovin, precis som några av er gjorde med den förra bloggen. Så skapa ett konto, tyck på ikonen här i sidopanelen och följ era favoritbloggar, inklusive Annies Enkla givet vis!

På tal om något helt annat. Just nu är Tomas familj i fjällen och ska åka skidor hela veckan. Vi är inte med, men förra året var vi det. Riktigt härliga dagar, med sol, mycket snö och gemenskap. Hoppas de får det lika fint! Här är en bild från förra året. Just nu känns det väldigt avlägset, visserligen snöade det i eftermiddag, men det går ju inte att jämföra med fjällens snövidder. Får bli nästa år helt enkelt!

IMG_4658 (800x600)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *