Fynda sina gamla fynd igen

Det är både roligt och helt gratis att fynda i sina egna gömmor. På så vis upptäcker man saker som kanske legat bortglömt eller som nu har nya användningsområden. I detta fall hade jag helt enkelt glömt bort de söta små korsstyngsfjärilarna som jag köpte på SAM-hjäps Second hand inne i stan, förra våren tror jag. 15 kr styck fick jag ge, vilket är en väldigt låg timpenning… Nu är bara frågan vart de ska hängas upp, får klura lite på det!

DSC_0255 (800x593)

För övrigt har jag idag, förutom att städat ugnen, bakat en vinbärskaka och varit ute och klippt klart vinbärsbuskarna. Hoppas att de trots min beskärning kan ge mycket bär även i sommar, så jag även nästa år vid den här tiden kan baka vinbärskakor och göra smoothie. På tal om vår och vara ute, vad jag har längtat efter att sitta på trappen i solen! Märkte det nu när jag väl fick en stund där. “Det är det HÄR jag längtat efter hela vintern. Nu vet jag!”. Ibland får man sina uppenbarelser…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *