Hurra!

Igår fyllde pappa år, grattis igen till dig! Så vi firade med smörgåstårta, tårta och vänner som var överraskningsinbjudna. Det blev en väldigt trevlig och överraskande kväll för pappa tror och hoppas jag. Några av presenterna var paketen nedan, som jag slog in. Det bruna paketet är miljösmart inslaget. Pappret är nämligen en gammal tapet, som tidigare suttit i detta hus och snöret var naturligt. Så tips på mer klimatsmarta paketinslagningar – ta lite överbliven tapet och slå in i. Det är snyggt, miljövänligt, hållbart och gratis (om du ändå har lite över)!

DSC_0230 (800x541)

2 Comments

  1. Madeleine skriver:

    Fiffig inslagning. Det går att slå in med allt möjligt faktiskt, tidningar, gamla stuvbitar osv. En vän till mig slår in sina paket med gamla teateraffischer (hon är regissör för en barnteater) och de blir riktigt tjusiga.

    • annieelise skriver:

      Det lät ju jättefint med planscher! Tyg har jag inte testat att slå in men, men där är ju möjligheterna nästintill oändliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *