Odlingsintresset

Odlingsintresset

Av någon konstig anledning har jag fått ett mycket större intresse för blommor och grönt än jag hade förr när jag bodde hos mina föräldrar. Även om det kanske alltid funnits där lite innan med, har det helt klart vuxit nu när jag flyttat till “eget” hus med trädgård. Kan kanske bero på att jag nu inte kan förlita mig på att min mors galanta kunskaper och skötsel fixar allt här. Och blommor och egna grönsaker kan man ju inte vara utan. Men helt utlämnad åt ödet är jag definitivt inte. Min man är en hejjare i trädgården. Ler när han gräver djupbäddar och känner doft av mylla, så såklart är det han som styr upp det hela. Jag är lyckligt lottad jag, med både en mor och en man som ger råd och näring till mitt växande intresse för trädgård och odling!

DSC_0532 (800x784)

Tyvärr är det lite för kallt än för att sätta ut dessa våriga blommor på trappen en längre stund, idag var det minus 3 grader på morgonen ute. Men inomhus sprider de vår i alla fall, lika vackra för det! Och på fönsterbrädan har rosmarinen grott efter en sväng i kylskåpet, kul att se när det växer!

Jag önskar er en fin dag!

2 Comments

  1. Mamma Helena skriver:

    Kul att du äntligen förstått det där med odling och jord! ;) Ett arv från mej o mormor. Sen har ju Tomas givetvis stor del i det hela! Kul, och visst kliar det lite i fingrarna..vi får nöja oss med att skola tomatplantor.

    • annieelise skriver:

      Ja, visst är det! Nu kan du andas ut. Jag kommer föra arvet vidare ;) .. med lite hjälp av Tomas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *