Naturligt rengöringsmedel av citrus och ättika – resultatet

Naturligt rengöringsmedel av citrus och ättika – resultatet

Det har nu gått två veckor sedan jag gjorde ättiksblandningen med citrusskalen. Jag silade bort skalen och hällde upp vätskan på en sprayflaska. Eftersom det blev väldigt koncentrerat spädde jag det med avsvalnat uppkokt vatten. Och ni ser ju själva – resultatet blev ett skinande rent handfat! Likaså bänkar, skärbräda och diskho i köket fick sig en välbehövlig omgång av medlet, som till synes verkar väldigt bra, och fräscht luktar det också! Testa ni med vet ja, det svåraste är nog att vänta på att det ska bli klart…

DSC_0814 (800x498)

2 Comments

  1. Madeleine skriver:

    Vad bra att det funka. Jag själv har gjort en burk, står i skåpet just nu och gottar till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *