En regnig dag

En regnig dag

Just nu vräker regnet ned på takfönstret på hallen här uppe. Det är nästan så jag längtat lite efter regn, som ett vårtecken. Nu fuktas jorden och nu kan de börja växa på riktigt, och jag får vara inne och kura. Jag som hade tänkt mig en springtur, (till och med min spring-app påminde mig om det just nu) får träna inne istället.. Fast på något konstigt vis började jag baka bröd istället, efter det här receptet. Och nu tänkte jag fortsätta på mitt nystartade virkprojekt. Jag har nog inte virkat på något riktigt projekt på nästan 9 månader, så nu känns det dags att bli virk-sugen igen. Och vilket garn sen! Lingarn – grågrönt och syrenlila-rosa. Perfekta färgkombinationen.

DSC_0027 (800x536)

DSC_0045 (800x697)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *