Sol vid dasset

Sol vid dasset

Igår höll Tomas och en vän i ett ungdomscafé, vilket jag också hjälpte till med lite. Det blev en riktigt lyckad kväll med ganska många ungdomar, mycket fika och mycket härlig gemenskap! Så efter en intensiv lördag med mycket fix inför cafeét, genomförandet av den och upp till gudstjänst idag – tog vi en lugn eftermiddag nu. Jag satt och lapade sol vid ena dass-väggen som fortfarande står kvar på tomten. Tog mig tid till att bara vara, läsa lite magasin och sitta och fundera med utsikt över husen och de grönskande syrenbuskarna. Så skönt! Passade också på att inviga mina “spanienbyxor” för säsongen. Mönstermachning på hög nivå! Dock behövde jag INTE värma mig med koftan som jag tog med mig ut, eftersom det var (och är just nu) riktig sommarvärme vid dass-läet.

DSC_0327 (619x800)

DSC_0341 (800x597)

DSC_0348 (800x552)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *