Banan + blåbär = glass

En sån här grå och regnig dag kan man med gott samvete unna sig lite glass. I och för sig kan man unna sig just den här glassen när som, till och med till frukost (vilket jag gjorde i måndags), för den är helt genomnyttig! Den består endast av fryst skivad banan och frysta blåbär som sedan mixats ihop. That´s it! Som topping strödde jag på lite strödadlar också – pricken över i:et. Glass och nyttigheter behöver inte vara svårare än så.

DSC_0125 (800x596)

2 Comments

  1. Karin Ingeborg skriver:

    Vad gott! Tog du en banan? Cirkus hur mckt blåbär till?
    Kram!

    • annieelise skriver:

      Jag tog en banan å kanske lite mindre än en deciliter med blåbär. Du får testa dig fram vad som blir godast :) slänga i lite som du tycker är gott ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *