Matchat

När jag öppnade paketet som jag beställt från Bymyoutfit vid köksbordet blev jag full i skratt. Jag som nästan aldrig dras till rosa-röda färger ser nu denna kombination:

DSC_0201 (800x615)

Underbart matchat! Nästintill identiska färger. En loppisfyndad duk (till höger) och en nyköpt klänning (till vänster). Det är nästan så man tror att klänningstillverkaren har blivit inspirerad av duken, eller tvärt om. Haha! Förresten – klänningen är både Fairtrade och ekologisk. Kan det bli mycket bättre?

Såg, på tal och sjyssta kläder, nyss en miniserie från Norge om klädindustin i Kambodja. Tre ungdomar åker dit och får sig en och annan tankeställare. Sevärd – särskilt sista avsnittet!

4 Comments

  1. Madeleine skriver:

    Haha, vad roligt. Och vackert med!

  2. Johan Söderman skriver:

    Hoppades på en mat-chat, jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *