En fin helg

Helgen har gått fort, alldeles för fort, men sen har den ju innehållit många och bra saker med! Igår var vi nämligen bjudna på ett bröllop – två härliga och fina personer fick varandra. Vigseln var så fin och jazz-svängig, solen kom efter vigseln, maten var superb och tårtdekorationerna var bland annat svampar, löv, grenar och ett hönspar i marsipan. Behöver jag nämna att brudparet verkligen gjorde dagen till sin? Fint helt enkelt.

DSC_0479 (800x535)

DSC_0489 (800x551)

Min nyköpta klänning kom väl till pass och kommer troligen användas flitigt denna och många somrar framöver! Och visst är Lidköpingstrakten vacker?

Idag vaknade vi upp i en fluffig hotellsäng, åt god frukost och åkte sedan hem. Där hämtade vi röstkorten åkte till vallokalen, röstade, sedan hem igen. Väl hemma väntade vårt land och våra små plantor i verandan otåligt. Nu har vi äntligen satt all potatis för i år, satt vitkål och grönkålsplantorna i en av djupbäddarna, sått svartrot, dill, persilja med mera. En innehållsrik och bra helg helt enkelt, så tacksam över fina vänner, jag hoppas ni haft det lika bra som jag!

2 Comments

  1. bara anna skriver:

    Fin du är, jättesöt klänning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *