Trevlig helg!

Trevlig helg!

Ville bara önska er en trevlig helg! Hoppas ni kan njuta av sommarsverige och ta en stund ledigt från alla måsten. Inse hur fantastiskt vackert det är ute i vår natur och ta tid att umgås med de närmsta och käraste. Det är såna där nöjen som inte är helt självklara, men som är helt gratis och bra för både kropp och själ!

Om en liten stund åker vi mot årets andra bröllop, vilket såklart kommer bli riktigt kul! Det är en av Tomas bibelskolevänner som gifter sig. Därmed kommer de andra från klassen också vara med = mycket härlig gemenskap. Att jag ska jobba 7-21 i morgon behöver vi inte bry oss om just idag tycker jag. Eller hur?

Ha nu en riktigt härlig helg!

DSC_0653 (606x800)

6 Comments

 1. bara anna skriver:

  Vad fint ni bor, verandan är jättemysig!
  Vad jobbar du med?
  Ha en bra dag!

 2. Madeleine skriver:

  Å mysigt. Trevlig helg, även om det är måndag.

 3. Mimmi skriver:

  Ville bara säga att jag ofta läser din blogg och jag tycker den är fantastiskt bra! Keep up the good work :) Jag hoppas även allt är bra med dig och att vi ses någon gång. Kram Mimmi från IA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *