Världsmiljödagen

Ville bara kort uppmärksamma er på att det är Världsmiljödagen/World Environment Day idag! Det är FN som instiftade denna dag 1972 och UNEP organiserar dagen, varje år. Inte hade jag en aning om detta förrän idag då jag såg det på sociala medier. Hur har jag kunnat missa? Kanske på grund av att dagen inte uppmärksammas i medier här i Sverige, för dåligt lokalt engagemang? Såg på facebook att det var happenings både i Göteborg och Eskilstuna till exempel. Häng på det om ni har möjlighet.

I alla fall, glöm inte att göra minst en bra sak för miljön idag (och alla andra dagar med för den delen). Ta en funderare på varför det verkligen är värt det, hur kan du förändra, och sprid gärna detta vidare. För visst kan vi göra skillnad?! Absolut. Men vi måste göra det tillsammans! Inspirera, peppa och uppmuntra varandra i att förändra vår omgivning till en mer hållbar plats att leva på. För visst lånar vi jorden av våra barn, inte ärver vi den av våra förfäder?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *