Banan, nektarin och vattenmelon!

Banan, nektarin och vattenmelon!

Jag var sugen på något gott, läskande och svalkande i sommarvärmen som nu råder här. Därför tog jag fram en frusen banan från frysen (ha alltid några skivade bananer i frysen!), skivade en nektarin och skar en melonskiva i bitar. Efter det sedan mixats hällde jag upp det i en liten dessertskål och toppade med en chokladmyntakvist. Det blev verkligen sjukt gott, och precis så svalkande som jag var ute efter. Nästa gång mixar jag nog i lite chokladmynta i glassen/smoothien också, den bästa myntan, som smakar lite som After Eight fast i växtform.

Så smidigt och så gott – det blir garanterat en sommarfavorit!

DSC_0309 (575x800)

2 Comments

  1. Tomas skriver:

    Spara lite :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *