Smidigt lunchtips

Smidigt lunchtips

Igår gjorde jag en supersmidig lunch, som inte tar någon tid alls knappt. Perfekt för sommardagar då man vill göra allt annat än att stå i köket och laga mat. Jag gjorde helt enkelt en omelett, på lite av det som fanns i trädgården och så lite av kylskåpets innehåll. Jag tog en sväng till hönshuset och hämtade några ägg, knipsade av lite örter, vitlöksblast, rödbetsblast och mangoldblad i landet. Sen vispade jag ihop 2 ägg med 2 msk mjölk och lite riven ost, saltade och pepprade lite. I med de hackade gröna sakerna och sen i stekpannan. Smidigt och gott värre, som kan varieras i oändlighet (nästan). En omelett är en jättebra “släng i vad du har hemma”-rätt, som i samma veva kan rädda mat som annars kanske blivit matsvinn.

DSC_0221 (800x584)

Nu ska jag om ett litet tag iväg på en loppisrunda med en vän – hoppas på fynd! Perfekt en sånhär regnig och tråkig dag… Hoppas ni har det soligare hos er, ha en fin dag alla!

1 Comment

  1. Matilda skriver:

    Jag tested din knäckiga rabarberpaj idag. Så gooood! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *