En liten del av vardagsrummet

En liten del av vardagsrummet

Jag har länge tänkt visa er runt lite hur vi bor här i vårt lilla hus, men det har inte blivit av. Här kommer i alla fall en liten glimt av vardagsrummet! Förr var det två ganska små likadana rum som var svåra att möblera och få ordning på. Innan vi flyttade in togs det ner en halv vägg, tapetserades om och nytt golv lades. Helt plötsligt fick vi ett öppet och ljust vardagsrum med en soffdel och en biblioteksdel. Mitt emellan står vår fina byrå som rymmer de flesta av våra (Tomas) dvd-filmer! Faktiskt perfekt förvaring, som döljer de ganska fula fodralen.

Den gråblå stolen är en av tre som fanns i huset förr om åren. Är glad över att de får fortsätta tjänstgöra i samma gamla hus, om än till inredning och klädhängare på sovrummet! Förresten, visst är rosa och grönt en oslagbar färgkombination?

DSC_0252 (592x800)

DSC_0244 (604x800)

2 Comments

  1. bara anna skriver:

    Vad kul att få se en liten glimt av ert boende!
    Må så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *