Gotlandskaniner

Gotlandskaniner

Japp, det är sant! Vi har nu äntligen blivit djurägare, nämligen till två små söta Gotlandskaniner, Malus och Malva. Ett tjusigt par från en bit utanför Växjö följde med oss på väg upp från Skåneturen. Vi är väldigt glada för dem och hoppas att de ska trivas hos oss! Först ser ni Malus (äpple på latin), hannen som är “ljusblå chinchilla”-färgad och ca två månader gammal. Sen är det honan Malva som är “blå” och tre månader. Självklart kommer jag skriva mer om lantrasen Gotlandkaniner i allmänhet och om våra små framöver. Nu har vi fullt upp med att fixa klart burarna, som är brukbara men inte helt färdiga än.

DSC_0357 (800x621)

DSC_0346 (800x602)

 

5 Comments

  1. Mariana skriver:

    ååh vad fina dom är =) älskar kaniner!

  2. Madeleine skriver:

    Åh underbara. Fina namn ni har valt också. :)

  3. Så kul! Djur ger verkligen ytterligare en dimension och stämning till gården :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *