Flygturen

Flygturen

Jag nämnde ju för någon dag sedan om att jag flugit nere i Skåne. I present, på sin födelsedag i våras, fick pappa nämligen en flygtur av oss, genom Nordvästra Skånes Flygklubb. Eftersom det var ett plan som tog upp till fyra personer fick mamma och jag möjlighet att följa med i baksätet – riktigt kul! En riktigt bra present till någon som gillar flyg och att flyga. Efter att det blivit inställt i måndags pga dåligt väder kom vi ändå upp i luften i tisdags. Det var lite disigt, men man såg längre än vad det syns som. Sverige är fantastiskt vackert – även från ovan!DSC_0305 (800x668)

DSC_0303 (800x663)

Pappa fick också testa att spaka lite, vilket såklart var spännande, både för honom och oss andra!

 

2 Comments

  1. Anders skriver:

    Och jag ser att ditt HIF hjärta växer för varje dag ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *