Krusbär, hö och gos

En så härligt solig eftermiddag! Gick runt och bara njöt av det fina vädret, plockade lite krusbär och såg på när farbror vände höet. Vi byggde också färdigt Malus nya, mer lätthanterliga bur, eftersom den första var något (!) tung. Passade även på att gosa lite med Malus som verkar trivas med tillvaron väldigt bra, han gillar att bli klappad och kelad med. Malva är lite mer reserverad, men blir mer och mer tam. Det är så roligt att nu ha några djur att pyssla om, nu väntar vi bara på hönsen också (… grisarna, fåren, ankorna, åsnan och bina!). Ja, det är bra med planer och drömmar, hönsen är näst på tur, men i långtidsplaneringen har vi mer på gång!

DSC_0374 (605x800)

DSC_0378 (557x800)

DSC_0388 (800x607)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *