Ett ofrivilligt uppehåll

Så blev det ett uppehåll här och inte bara det, helt dött blev det! Noll koll som jag har (väldigt lite i alla fall) på det tekniska kring bloggen kom jag, med supporthjälp både från webbhotellet och min snälle och kunnige bror, på banan igen!

I alla fall – här växer och frodas landet, det börjar bli riktigt fint nu! Lovar en uppdatering i nästa vecka. Idag har det blivit utejobb mestadels, man kan inget annat med det här soliga vädret.  All potatis är nu rensad och kupad, mangold förvälld och infrusen, örter på tork till örtsalt och en av många rödavinbärsbuskar är plockade. Lite gos med kaninerna hann vi såklart också med! En fin och solig dag helt enkelt. I morgon tar vi en kort semestertripp till Örebro till måndag. Har ni tips på ekobutiker eller fina loppisar i området där får ni gärna tipsa mig!DSC_0403 (586x800)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *