Den 17 aug 2013

För exakt ett år sedan sa jag och Tomas ja till varandra. Ja till att dela livet tillsammans med allt vad det innebär. I med och motgång. Jag är så otroligt tacksam för att vi träffades. Att dansken Tage fick Tomas att flytta upp till Småland från Skåne för jobb, att han mötte Håkan som delade ut kaffe utanför bion som sedan bjöd med Tomas till min hemförsamling. Där han sedan briljerade med att balansera 10 spikar på en enda och berätta om att han träffat Silvia på grund av majblommeförsäljning. Det var kvällen vi pratades vid första gången. Den kvällen då jag sa “Ja, det är ju lite olika.” i nästan exakt varje mening.

Det finns många led som gjort att vi träffats, mer eller mindre märkliga och mer eller mindre avgörande vill tilläggas. Men det viktigaste är att det blivit vi och att vi:et nu är! Att vi har framtidsplaner, drömmar och gemensamma mål. Att vi lever ihop och trivs i vårt sammanhang och med livet.

Dagen för ett år sedan. Den dagen alltså! Är så tacksam till all släkt och vänner som verkligen gjorde den oförglömlig och då särskilt våra närmaste familjemedlemmar! Det dubbade klippet från Aristocats, sångerna, sketcherna, filmerna, talen. Sången och musiken i kyrkan. Kramar och vackra ord. God mat och vackert utsmyckade lokaler, för att nämna lite. Dagen finns kvar som ett varmt minne hos oss!

Idag blir det bland annat svampplockning, tårtätning och bröllopsfilmskollande! Tack min fina Tomas för detta året, nu ser jag fram emot med spänning på vad resten av livet tillsammans med dig har att erbjuda!

DSC_1830 (800x532)
Bild: BjörnFoto

DSC_2022 (800x570)Bild: BjörnFoto

För att få ännu mer glimtar av vårt bröllop och få läsa lite om planeringen innan går det utmärkt att klicka in på EcoBride.se som har skrivit ett reportage om oss! HÄR kan du läsa det. Och önskas mer bilder? Då har vår fotograf Björn det på sin hemsida HÄR.

DSC_1866 (532x800)
Bild: BjörnFoto

 

3 Comments

 1. JennyÅ skriver:

  Grattis på er första bröllopsdag! Så härliga bilder!
  Kram,
  Jenny

 2. Matilda skriver:

  Så fint! :) Må det bli flera bröllopsdagsfirande för er

 3. […] är det ett år sedan jag skrev det här inlägget och två år sedan vi gifte oss! Förra året åt vi bröllopstårta och gick ut, trots ganska […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *