Tävling – Organics by Sara

Tävling – Organics by Sara

Nu blir det dags för en tävling, hoppas ni hänger på och tar chansen att vinna! Det är nämligen så att Sara från Organics by Sara vill dela med sig av sina fina oljor till er läsare. Du har alltså chans att vinna ett “prova på set”, ett startpaket med oljor från Organics by Sara! Det finns två olika startpaket som man kan välja på:

För alla hudtyper (med eteriska oljor):
– Cleansing oil, Tea tree
– Cleansing oil Eye makeup remover
– Facial oil, Dry skin
– Rengöringssvamp

För känslig hud (doftfri):
– Cleansing oil, Sensitive skin
– Cleansing oil Eye makeup remover
– Facial oil, Sensitive skin
– Rengöringssvamp

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att dela tävlingen på Facebook eller Instagram och skriva en kommentar med en kort motivering till mig varför just du vill prova på Saras ekologiska oljor samt vilket startpaket du skulle vilja vinna. Bäst motivering vinner!

Tävlingen avslutas torsdagen den 11/9 kl 23.00 och vinnaren kommer avslöjas dagen efter.

IMG_4881 (700x800)
Detta kan du vinna, tre oljor i provformat samt rengöringssvamp.

Jag har testat några av dessa oljor själv och kan verkligen rekommendera dem! De är dryga och balanserar huden på ett bra sätt. Något som många tror är att huden blir fet av oljor – så behöver det inte alls vara! Fett löser upp smutsen på ett varsamt sätt samt tillför huden näring. Läs mer om märket och Saras tänk kring ekologisk hudvård här. Det kan vara lite klurigt att veta vad som verkligen är bra produkter eller ej, även om det finns olika miljömärkningar. Det är verkligen en djungel bland alla sulfater, silikoner och oljor. Med oljorna från Organics by Sara slipper man fundera, det är ekologiskt och naturligt rakt igenom – 100 %!

På tal om något helt annat, i morgon får ni spetsa öronen för jag kommer nämligen vara med i radio! P4 Jönköping ringde häromdagen och ville jag skulle vara med i morgondagens förmiddagsprogram! Så ca 9.30 kan man slå på radion eller lyssna via webben i efterhand. Spännande – minst sagt!

10 Comments

 1. Lisa Vestergård skriver:

  Är det här man ska skriva sin motivering?!

  Här kommer min i alla fall:

  Som mor till två små gryn,
  hinner jag inte riktigt med hyn.
  Några naturliga oljor och en rengöringssvamp,
  skulle göra susen i vardagens kamp.

  Vill gärna vinna den doftfria :)

 2. Frida skriver:

  Hejsan!

  Jag delar på IG i mitt användarnamn Mizzyz78 och hoppas nu på tur :)
  Min hy jag behöver se över,
  det känns som den bara är trist och glåmig framöver.
  Kanske är detta precis vad den behöver.

  Vinner jag det här spelar det ingen roll vilken det är,
  vilket som skulle glädja min atmosfär.

  Hälsningar Frida

 3. Iren Lajko skriver:

  Det naturliga och enkla är mitt motto. Att vinna en olja, det är lyxigt och ja gärna om det inte på bekostnad på något annat är. Miljön och djuren ska inte lida pin bra för att jag ska bli fin.

  Håller tummarna för startpaketet med eteriska oljor.
  //Iren

 4. Hanadi skriver:

  Jag brukar inte kolla vad som finns i mina hudprodukter men det ska jag börja göra nu. Efter att jag bytt till en ekologisk livsstil med maten tycker jag att jag borde göra det samma med huden. Ekologiskt är inte bara bra för det inre i kroppen, det yttre behöver också 100% ekologiskt. Därför vill jag så gärna vinna detta paket. Så jag kan testa denna produkt och skippa mina kemikaliebombade hudvårdsprodukter som både inte är bra för huden i längden samt för miljön. Jag vill välja miljösmart, och att få testa dessa produkter sparar mycket pengar på min eko-budget. Håller tummarna på vinst :)

  Jag skulle vilja ha startpaket 1.
  Hoppas det gick bra på radion, missade det tyvärr :/

 5. […] bara kort påminna om att det endast är ett dygn kvar på tävlingen! Glöm inte att dela tävlingen på facebook eller instagram och skriva en motivation om varför […]

 6. Birgitta skriver:

  Hejsan!

  Jag önskar paketet med eteriska oljor om jag vinner. Då ska min älskade dotter få det fina paketet av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och fått så torr hud efter alla dom jobbiga cellgiftsbehandlingarna. Skulle vara så roligt att få överraska henne. Tummen upp för ekologiskt! Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!
  Har delat tävlingen på FB :)
  Kram

 7. Madelene skriver:

  Hej!
  Skulle vara så roligt om jag vann. Då väljer jag paketet med eteriska oljor. Jag älskar allt som är ekologiskt!!! Min hud har blivit så torr efter svår cancer och tuffa behandlingar. Jag hoppas hoppas nu på tur!!!
  Har delat tävlingen på Facebook.
  Kram

 8. […] Organics by Sara, 100% ekologiska oljor – riktigt bra produkter för både ansikte och kropp (skrivit mer om dem här). Även återförsäljare till Lavera och Nvey Eco till […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *