Höns och radioprat

Lagom till helgen fick jag en härligt seg och tråkig förkylning så nu händer det inte så många knop för min del. Tomas däremot har skördat senapen och fixat med hönsgården – för nu har hönsen äntligen anlänt! Det får bli ett inlägg eller två om dem med såklart, men det får vänta till veckan framöver.

Det har varit en händelserik vecka, jag har medverkat i både lokaltidning och radio. Väldigt kul men lite knäppt ändå, att folk vill höra om hur vi lever här på gården. Det är ju inget märkvärdigt egentligen, vi odlar lite grönsaker, har några djur och försöker undvika kemikalier. I fredags pratade jag lite om rågmjöl, kemikalier, plastmatådor och kaniner i P4 Jönköping med Kajsa och Håkan. Här kan man lyssna på det (ca 31 min in i programmet) om och om igen, om man nu mot förmodan skulle vilja det!

DSC_0916 (800x590)

 

 

3 Comments

  1. David skriver:

    Kul med höns! Måste komma och se hur dom har det :)

  2. Matilda skriver:

    Vad roligt att du blir uppmärksammad! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *