Vinnaren!

Vinnaren!

Lovade ju att berätta vem som utsetts till vinnare i tävlingen om de ekologiska ansiktsoljorna som avslutades igår. Den lyckliga är Hanadi, stort grattis till dig! Till er andra – håll ögonen öppna, jag hoppas kunna anordna fler fina tävlingar i framtiden. Slänger också in en random bild på min hand och ett hallon. Till alla er som inte vann. Sjukt jobbigt att välja bland alla fina och kluriga motiveringar!

DSC_0902 (800x536)

Vill också påminna om att du kan gilla Annies Enkla på Facebook. Då blir du uppdaterad direkt när det finns nya inlägg att läsa. Smidigt eller hur? Jag finns också på Instagram, kika in där med vet ja! Länk finns i menyn till höger eller längst ner om du läser via mobil eller platta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *